Motoriek Speelgoed

Motoriek Speelgoed
Balanceerwip
Vrolijk geduldsspel voor het stimuleren van de fijne motoriek. Doel van het spel is het om de vooraf met de dobbelsteen gegooide vormen op de wip zo te plaatsen, dat de wip in evenwicht blijft en de speelstenen blijven staan...
Vrolijk geduldsspel voor het stimuleren van de fijne motoriek. Doel van ...
€ 10,99
Balans
Van massief hout gemaakt en met 4 bont gelakte gewichten een onmisbaar bestanddeel voor kleine ondernemers! Op de balans zitten 2 verschuifbare compensatiegewichten voor het afstellen van de weegschaal – zo wordt iedere keer wegen echt handwerk! Wordt vermoedel..
Van massief hout gemaakt en met 4 bont gelakte gewichten een onmisbaar ...
€ 19,95
Bouwblokken "Luca"
40 gekleurde en natuurbouwstenen in een box kunnen naar believen tot torens en burchten worden gestapeld. ..
40 gekleurde en natuurbouwstenen in een box kunnen naar believen tot tore...
€ 14,99
Houten Activiteitenkubus Giulino
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aan zeven kanten voor de oefening van de motoriek, vorm- en kleurherkenning, alfabet, tellen en logica! Stevig massief hout en multiplex biedt aan 6 kanten en op het deksel een memoryspel, mot..
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aa...
€ 219,99
Houten Bouwpuzzel Robot
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manier in elkaar. De puzzel is uitgevoerd in vrolijke kleuren en met een leuk robotje erop. De puzzel stimuleert de motoriek, je kindje leert vormen te herkennen, te stapelen/bouwen en de blokken op ..
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manie...
€ 6,90
Houten Cakeset Im Toy
Deze houten cake speelgoedset van Im Toy is een ontzettend leuke aanvulling op een houten speelgoedkeuken, theeservies of gewoon om los mee te spelen. Laat uw kinderen heerlijk weg fantaseren en hun eigen theekransjes houden.Vanaf 18 maanden..
Deze houten cake speelgoedset van Im Toy is een ontzettend leuke aanvulli...
€ 9,95
Houten duwwagen Beer - activiteitenwagen
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen er nog eens allerlei leuke en leerzame activiteiten gedaan worden. Al spelenderwijs leren, hoe leuk is dat! Leer lopen, kleuren indelen, vormen herkennen, klok kijken, cijfers leren, oefenen met ..
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen e...
€ 69,99
Houten evenwichtsspel met clown poppetjes
Een leuk houten evenwichtsspel met clown poppetjes op een houten weegschaal. Dit spel is multifunctioneel. Je kunt er mee bouwen, de clowns bestaan uit drie ringen een hoofdje en een mutsje met een gezellig belletje er aan. Zet de poppetjes op de weegschaal en z..
Een leuk houten evenwichtsspel met clown poppetjes op een houten wee...
€ 10,95
houten gereedschapskist met gereedschap
Geen klus is te gek voor de kleine klusser met deze houten gereedschapskist vol houten gereedschap. Schroeven vastdraaien, losdraaien, timmeren, meten, alles kan met deze set. In de zijkanten van de gereedschapskist zitten al schroefgaten om zo je schroeven en bouten..
Geen klus is te gek voor de kleine klusser met deze houten gereedschapski...
€ 8,95
Houten kralen dieren in opbergdoosje - 72-delig
Een leuke set houten kralen in de vorm van verschillende dieren. Rijg de kralen aan de ketting en maak de mooiste creaties. De houten rijgkralen zitten in een leuk opbergdoosje, zo hou je alles netjes bij elkaar. ..
Een leuke set houten kralen in de vorm van verschillende dieren. Rijg de ...
€ 9,95
Houten kralen fruit in opbergdoosje - 72-delig
Een leuke set houten kralen in de vorm van allerlei soorten fruit. Rijg de kralen aan de ketting en maak de mooiste creaties. De houten rijgkralen zitten in een leuk opbergdoosje, zo hou je alles netjes bij elkaar. ..
Een leuke set houten kralen in de vorm van allerlei soorten fruit. Rijg d...
€ 9,95
Houten motoriek spiraal bij
De houten motoriek spiraal in de vorm van een bij laat uw kind kennis maken met verschillende vormen. Heeft uw kind door hoe het werkt, dan doet de bij er nog een schepje bovenop door de kralen door het gat te laten gaan. Het motoriek spiraal is het erg goe..
De houten motoriek spiraal in de vorm van een bij laat uw kind ...
€ 9,95
Houten motoriek spiraal Kikker
Met deze vrolijke kikker wordt spelen wel heel erg gezellig. De houten motoriek spiraal kikker laat uw kind kennis maken met verschillende vormen. Daarnaast is het erg goed, zoals de naam al zegt, voor de motoriek van uw kind. Ook bevorderd het de oog-hand coörd..
Met deze vrolijke kikker wordt spelen wel heel erg gezellig. De houten mo...
€ 9,95
Houten motoriek spiraal zebra
De houten motoriek spiraal zebra laat uw kind kennis maken met vormen verplaatsen, zonder dat u de houten rondjes kwijt raakt. De zebra kan ook lekker schommelen, dat maakt he tnog leuker. Het motoriek spiraal is het erg goed, zoals de naam al zegt, voor de moto..
De houten motoriek spiraal zebra laat uw kind kennis maken met vorme...
€ 9,95
Houten punnikklosje paddenstoel - inclusief wol en punniknaald
Met dit leuke houten punnikklosje in de vorm van een paddenstoel heb je het punniken zo onder de knie. Het punnikklosje wordt geleverd met wol en een houten punniknaald. ..
Met dit leuke houten punnikklosje in de vorm van een paddenstoel heb je h...
€ 4,95
Houten rits rats baan
Een leuke kleurrijke houten rits rats baan. Zet de auto's bovenaan neer en laat los, de auto's rijden dan vanzelf naar beneden. Daar kan uw kind toch tijden naar kijken!Afmetingen:Lengte 13 cmBreedte 9 cmHoogte 37 cm..
Een leuke kleurrijke houten rits rats baan. Zet de auto's bovenaan neer e...
€ 5,50
Houten snij brood op dienblad
Snij dit houten snij brood in stukken, beleg het met heerlijke producten en als je klaar bent met spelen, voeg je alles gewoon weer samen door de klittenbandsluiting. Maak een lekkere hamburger voor papa of mama of lekker voor jezelf natuurlijk. Serveer al het lekker..
Snij dit houten snij brood in stukken, beleg het met heerlijke producten ...
€ 7,95
Houten snij groenten op dienblad
Snij de houten groenten in stukken, en maak er de lekkerste gerechten van. Wil je een nieuw gerecht uitproberen? Dan voeg je alles gewoon weer samen door de klittenbandsluiting. Serveer al het lekkers op het bijgeleverde houten dienblad of gebruik het dienb..
Snij de houten groenten in stukken, en maak er de lekkerste gerechte...
€ 7,95
Houten snij pizza met pizzasnijder
Hmm, deze houten snij pizza ziet er wel heel erg lekker uit. Bak hem in de oven van je houten keukentje, snij de pizza in stukken met de bijgeleverde houten pizzasnijder en geef iedereen een heerlijke punt. Beleg elke punt met een eigen ingrediënt. Dat wordt samen sm..
Hmm, deze houten snij pizza ziet er wel heel erg lekker uit. Bak hem in d...
€ 9,70
Houten snij-brood
Snij dit houten brood in stukken, beleg het met heerlijke producten en als je klaar bent met spelen, voeg je alles gewoon weer samen door de klittenbandsluiting. Voor eindeloos plezier en talloze keren opnieuw snijden. Verkoop dit brood vanuit je winkeltje, marktkraa..
Snij dit houten brood in stukken, beleg het met heerlijke producten en al...
€ 15,50
Houten stapel piramide - lieveheersbeestje
Stapelen, eraf halen en weer stapelen. Met de houten stapel piramide lieveheersbeestje leert uw kindje ronde vormen herkennen, stapelen, ringen ergens omheen doen, kortom, goed voor zijn motoriek.De stapel piramide heeft een hoogte van 13 cm. ..
Stapelen, eraf halen en weer stapelen. Met de houten stapel piramide...
€ 4,95
Houten Taart
Deze houten Taart ziet er ongelooflijk lekker uit. De taart kan in vier taartpunten doorgesneden worden. De taart van kleurig gelakt hout kan heerlijk geserveerd worden tijdens een theekransje, verkocht worden vanuit je winkeltje of gemaakt worden in je kinderkeukent..
Deze houten Taart ziet er ongelooflijk lekker uit. De taart kan in vier t...
€ 12,99
Houten vormenauto met wilde dieren
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraard meegeleverd worden. Stop de houten dieren in de vormenvrachtwagen en bevrijd ze weer door de achterdeur omhoog te trekken. Naast het speelplezier leren kinderen ook nog eens op een leuke mani..
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraa...
€ 12,00
Houten vrachtauto demonteerbaar
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met zijn vrolijke kleuren een echt genot om mee te spelen. Sleutel aan de houten vrachtwagen met het bijgeleverde houten gereedschap, draai de schroeven met de houten schroevendraaier of sla de 'spi..
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met ...
€ 13,00
Houten werkbank met cirkelzaag - Mentari
Met deze Houten Werkbank van het merk Mentari, heb je echt alles in huis om elke klus te klaren. De kleine klussers kunnen hun hart op. De werkbank heeft zelfs een cirkelzaag en gatenboor. Wat gaat die kleine klusser een hoop plezier beleven aan deze mooie houten wer..
Met deze Houten Werkbank van het merk Mentari, heb je echt alles in huis ...
€ 28,85
Insteek-huis dieren & vormen
Deze motoriek school van stevig hout traint meer dan "alleen" de vorm- en kleurherkenning met de 9 insteek-elementen! De motoriek wordt ook spelenderwijze geoefend, terwijl de kindervingers de sloten van de 5 deuren alleen met de bijpassende sleutel kunnen open..
Deze motoriek school van stevig hout traint meer dan "alleen" de vorm- ...
€ 59,50
Insteek-rups
De kleine rups van multiplex draagt 4 geometrische vormen. Hier moeten de kleurige houten schijven op de bijpassende uitsparingen worden gestoken. Insteekspellen oefenen het ruimtelijk denken, de motoriek en het geduld...
De kleine rups van multiplex draagt 4 geometrische vormen. Hier moeten ...
€ 14,99
Insteekspel “Herfst”
Egel, vos en eekhoorntje worden samen met het wasbeertje en de uil op dit insteekspel geplaatst. De veelkleurige bomen maken het beeld nog interessanter en kunnen, zoals de andere houten insteekstukken, willekeurig worden ingestoken. Met het gele band kunnen ze..
Egel, vos en eekhoorntje worden samen met het wasbeertje en de uil op d...
€ 11,50
Leren veterstrikken
Deze houten puzzel is een geweldig hulpmiddel bij het leren veterstrikken. Leer je kind spelenderwijs en op een leuke manier nu nog sneller zelfstandig veters strikken.Martiaal: hout..
Deze houten puzzel is een geweldig hulpmiddel bij het leren veterstrikken...
€ 6,89
Magneet vissen
..
.....
€ 12,50
Motoriek schaap
Wit en bont gelakt houten schaap op licht lopende wielen nodigt uit tot uitstapjes! De kleurige houten parels nodigen uit tot motorisch spelen van de vingers, de stevige verwerking zorgt voor lang speelplezier...
Wit en bont gelakt houten schaap op licht lopende wielen nodigt uit tot ...
€ 13,00
Nostalgie "Hamertje tik"
Op de kurkondergrond worden met de kleine houten hamertjes kleurige geometrische houten onderdelen tot geweldige afbeeldingen bij elkaar gespijkerd! Creativiteit en behendigheid op speelse wijze oefenen...
Op de kurkondergrond worden met de kleine houten hamertjes kleurige geo...
€ 21,99
Rijgspel "Aankleedbeer"
24-delig. Door middel van snoeren kunnen de beertjes "kleren" aangetrokken krijgen. Voor het oefenen van motoriek en geduld...
24-delig. Door middel van snoeren kunnen de beertjes "kleren" aangetrokke...
€ 14,99
Ring-worp-speel "Bont"
Met veel plezier de handigheid trainen. De 2 gevlochten ringen met gelakte hout kogels zorgen voor stabiele vliegbanen. Ze moeten over de staven geworpen worden, om zo veel als mogelijk punten te verzamelen – ook hier is ervaring de beste leermeester!..
Met veel plezier de handigheid trainen. De 2 gevlochten ringen met gela...
€ 17,50
Speelgoedkist
7-delig. Stevige kist met een zitkussen als deksel. In de kist zitten 6 stuks houten speelgoed voor het oefenen van de motoriek! Zo leren kinderen bij het spelen ook ordelijk te zijn. ..
7-delig. Stevige kist met een zitkussen als deksel. In de kist zitten 6 ...
€ 52,50
Stapelblokken met figuren
Stapelaars opgelet! Wie bouwt de hoogste toren? In de juiste volgorde resultaat laten de blokken verschillende motieven zien. Alle stapelblokken hebben een opening, waarin zes verschillende houten dieren een thuis vinden...
Stapelaars opgelet! Wie bouwt de hoogste toren? In de juiste volgorde r...
€ 21,50
Stapeltoren regenboog Lotta
De motoriek stimuleren en ook voor spanning, spel en plezier zorgen - dat kan deze stapeltoren van pluche. Het slapende schaapje "Lotta" siert de witte pluche stander. Die vangt iedere pastelkleurige ring op en de kleintjes proberen de ringen in de juiste volgorde te..
De motoriek stimuleren en ook voor spanning, spel en plezier zorgen - dat...
€ 15,95
Weergeven 1 t/m 37 van in totaal 37