Houten loopfietsen en duwwagens

Houten loopfietsen en duwwagens

Tussen de 10 en de 18 maanden leren kinderen lopen. Eerst voorzichtig met vallen en opstaan en zich overal aan vasthoudend, daarna leren ze los te lopen. Voor je het weet rennen ze de kamer rond. Gemiddeld loopt een kind los rond de 14 maanden, dit kan uiteraard ook (veel) eerder of (veel) later zijn. Om te leren lopen hebben kinderen een uitdagende omgeving nodig, mogen ze niet te veel vast zitten en een loopstoeltje (waarin ze vast zitten en zichzelf niet kunnen bewegen) wordt over het algemeen ook afgeraden. Kinderen moeten zelf kunnen experimenteren, zich kunnen optrekken en met vallen en opstaan leren lopen. Geef je kind zelfvertrouwen, moedig hem aan en vertel hem hoe goed hij het doet bij zijn pogingen te leren lopen. Een duwwagen geeft de kleine dreumes net dat extra steuntje dat hij nog nodig heeft als hij nog niet los loopt. Hij kan zichzelf op deze manier goed voortbewegen door de kamer, loopt er lekker op los, terwijl hij zich toch nog even kan vasthouden.

Kan uw kindje lopen, dan is het al weer tijd voor de volgende stap. Met een loopfietsje kan uw kindje zich ook door de kamer voortbewegen en leert hij ook nog eens zijn evenwicht te bewaren. We hebben houten loopfietsjes en houten duwwagens in verschillende soorten en maten. We hebben duw en loopwagens met extra speelelementen of bijvoorbeeld een poppenwagen als loopwagen of duwwagen. Zo heb je twee vliegen in een klap. Qua houten loopfietsen hebben we vierwielers voor de allerkleinste en tweewielers voor de wat oudere kinderen. Houten duwwagen Beer - activiteitenwagen
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen er nog eens allerlei leuke en leerzame activiteiten gedaan worden. Al spelenderwijs leren, hoe leuk is dat! Leer lopen, kleuren indelen, vormen herkennen, klok kijken, cijfers leren, oefenen met ..
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen e...
€ 69,99
Houten loopfiets Mentari - vierwieler
Wat ziet deze houten loopfiets van het merk Mentari en vrolijk uit met deze geweldig leuke kleuren. Deze vrolijke houten vierwieler tovert toch een glimlacht op het gezicht van elk kindje. De rugleuning geeft extra steun en de rubberen rand om de houten wielen z..
Wat ziet deze houten loopfiets van het merk Mentari en vrolijk uit met de...
€ 55,95
Houten loopfiets scooter Simply For Kids
Met deze stoere houten loopfiets scooter van Simply van Kidsmaakt uw kind helemaal de blits. Gelukkig gaat deze houten scooteriets minder hard dan een echte scooter, dus daar hoef u zich voorlopig geen zorgen om te maken. Wel stimuleert een loopfietshet evenwich..
Met deze stoere houten loopfiets scooter van Simply van Kidsmaakt uw...
€ 79,95
Houten Loopfiets Tractor - Small Foot
Deze Small Foot houten loopfiets is echt iets voor de echte tractor fans. Het loopfietsje is voorzien van een toeter, zo kun je iedereen waarschuwen die je op je pad tegenkomt.De houten tractor heeft een stevige constructie en de rubberen banden zorgen er voor d..
Deze Small Foot houten loopfiets is echt iets voor de echte tractor ...
€ 74,95
Houten loopwagen Giraffe - Wonderworld
Achter deze houten loopwagen Giraffe kan je kindje stevig leren lopen. De duwwagen is in de vorm van een giraffe. De nek van de giraffe loopt door tot onderaan de duwkar waar een vormenstoof zit. De vormenstoof bestaat uit drie vormen, een cilinder, een driehoek..
Achter deze houten loopwagen Giraffe kan je kindje stevig leren lopen. De...
€ 51,95
Houten Loopwagen Konijn - duwwagen
De houten loopwagen konijn van stevig beukenhout brengt de allerkleinsten in verrukking! Niet alleen pijlsnelle ritten, maar ook leuke insteekspellen met de zes kleurige houten elementen zijn hier mogelijk! Stabiele metalen assen houden de wielen met rubbe..
De houten loopwagen konijn van stevig beukenhout brengt de allerklei...
€ 63,98
Houten loopwagen werkbank - duwwagen
De houten loopwagen werkbank is geweldig voor elke jonge klusser. De houten loopauto wordt geleverd met de houten accessoires, zoals u op de afbeelding kunt zien. Geen enkele klus is nog te groot voor de kleine timmerman. Een mobiele werkplek voor de jonge zzp'er! Na..
De houten loopwagen werkbank is geweldig voor elke jonge klusser. De hout...
€ 61,95
Houten poppenwagen met hartjes roze
Deze mooie roze houten poppenwagen met witte hartjes op de zijkant, wil elk meisje wel mee spelen. De poppenwagen is zeer stevig en stabiel.De schroeven zitten aan de binnenkant van de wagen, waardoor de poppenwagen er van buiten zeer strak en netjes uit zi..
Deze mooie roze houten poppenwagen met witte hartjes op de zijk...
€ 62,95
Houten Poppenwagen Muis
Deze houten poppenwagen van Playwood is de ideale poppenwagen voor uw kind of kleinkind. De houten poppenwagen in het model muis is van grijs geschilderd hout, is 52 cm hoog en heeft een lengte van 60 cm. De rubberen wielen voorkomen krassen op uw vloer. Zo kan ..
Deze houten poppenwagen van Playwood is de ideale poppenwagen voor uw kin...
€ 90,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9