Houten puzzels

Houten puzzels

Puzzelen stimuleert de hersenen en de motoriek van uw kind. Puzzelen vereist geduld en zorgt ervoor dat uw kind logisch leert nadenken. Hij leert waar te nemen, te sorteren en zelf oplossingen te bedenken. Puzzelen is een belangrijk deel in de ontwikkeling van uw kind. Bij elke leeftijd past een ander soort puzzel. De allerkleinste hebben al genoeg aan een paar stukjes, terwijl de wat grotere kinderen wat meer uitdaging nodig hebben. Wij bieden verschillende soorten puzzels aan. Denk hierbij aan houten blokpuzzels, legpuzzels, houten knoppuzzels en lagenpuzzels. Er is voor ieder kind wat wils. 
Houten blokkenauto met gekleurde blokken
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in de laadbak en 3 in de neus van de blokkenauto. Krijg jij alle blokken weer in de auto, na het bouwen van je mooie torens? Afmeting blokken vrachtwagen: Breedte: 34 cmHoogte: 14 cmB..
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in d...
€ 12,95
Houten blokkenpuzzel - Beer
Een dag in het leven van de kleine Bruno de Beer. De schattige houten blokkenpuzzel toont zes schattige motieven met de kleine beer. De blokpuzzel is een leuke uitdaging voor uw kind. Zoek de juiste kant van het blokje om het plaatje compleet te maken! De houten..
Een dag in het leven van de kleine Bruno de Beer. De schattige houten blo...
€ 7,25
Houten blokkenpuzzel - dierenplezier
Ga met de houten blokkenpuzzel dierenplezier op ontdekkingstocht met dolfijnen, muizen en andere dieren. Plezier verzekerd! Draai de blokken op de juiste manier om het juiste plaatje compleet te krijgen. De blokpuzzel heeft 15 blokken in een houten box...
Ga met de houten blokkenpuzzel dierenplezier op ontdekkingstocht met dolf...
€ 10,99
Houten Bouwpuzzel Robot
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manier in elkaar. De puzzel is uitgevoerd in vrolijke kleuren en met een leuk robotje erop. De puzzel stimuleert de motoriek, je kindje leert vormen te herkennen, te stapelen/bouwen en de blokken op ..
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manie...
€ 6,90
Houten domino boerderijdieren - 28-delig
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, waar je alles netjes in op kunt bergen. Zoek de juiste dieren bij elkaar! Domino stimuleert de ontwikkeling van uw kind en zorgt ook nog eens voor veel plezier. ..
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, wa...
€ 5,50
Houten domino vervoer - 28-delig
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, waar je alles netjes in op kunt bergen. Zoek de juiste voertuigen bij elkaar! Domino stimuleert de ontwikkeling van uw kind en zorgt ook nog eens voor veel plezier. ..
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, wa...
€ 5,50
Houten lagenpuzzel oma´s leven
Met deze geweldige houten puzzel kan ieder kind zien hoe je groot wordt en hoe je uiterlijk in loop van de jaren verandert. Van baby tot oma kunnen hier de afzonderlijke puzzelstukjes worden geplaatst. Aan de linkerkant zijn de gezichten van verschillende leeft..
Met deze geweldige houten puzzel kan ieder kind zien hoe je groot wordt ...
€ 8,99
Houten Lagenpuzzel opa´s leven
Met deze geweldige houten lagenpuzzel kan ieder kind zien hoe je groot wordt en hoe je uiterlijk in loop van de jaren verandert. Van baby tot opa kunnen hier de afzonderlijke puzzelstukjes worden geplaatst. Aan de linkerkant zijn de gezichten van verschillende ..
Met deze geweldige houten lagenpuzzel kan ieder kind zien hoe je groot wo...
€ 8,99
Houten legpuzzel Ark van Noach - 45 stukjes
Het Bijbelverhaal van de Ark van Noach, is het verhaal over Noach, de dieren en de zondvloed. Het verhaal is vertaald in deze leuke vrolijke en kleurrijke houten legpuzzel.De puzzel is leerzaam, niet alleen vanwege de ontwikkeling van uw kind, maar ook nog ..
Het Bijbelverhaal van de Ark van Noach, is het verhaal over Noach, d...
€ 6,95
Houten legpuzzel Duitsland
Leer spelenderwijs op een leuke manier Duitsland kennen met deze leuke kleurrijke houten legpuzzel Duitsland. Zo wordt leren wel heel erg leuk.Uiteraard is deze legpuzzel ook erg leuk voor onze Duitse klanten.De houten puzzel bestaat uit 12 stukken..
Leer spelenderwijs op een leuke manier Duitsland kennen met deze leuke kl...
€ 7,95
Houten legpuzzel Europa
Leer spelenderwijs op een leuke manier de landen van Europa kennen met deze houten legpuzzel Europa. De houten legpuzzel is in het Nederlands.Afmetingen houten puzzel:Lengte: 40 cmBreedte: 30 cm..
Leer spelenderwijs op een leuke manier de landen van Europa kennen met de...
€ 7,95
Houten legpuzzel met plastic knop
Deze houten legpuzzel is niet alleen goed voor de motoriek van de kleine, maar ook nog eens erg leuk om woordjes mee te leren. De vrolijke kleuren zorgen voor nog veel meer plezier. De kleine plastic klopjes stimuleren de fijne motoriek. Met deze knopjes kan de ..
Deze houten legpuzzel is niet alleen goed voor de motoriek van de kleine,...
€ 3,95
Houten legpuzzel met plastic knop - boerderij
Deze houten legpuzzel boerderij is niet alleen goed voor de motoriek van de kleine, maar ook nog eens erg leuk om alles te leren over de boerderij. De vrolijke kleuren zorgen voor nog veel meer plezier. De kleine plastic klopjes stimuleren de fijne motoriek..
Deze houten legpuzzel boerderij is niet alleen goed voor de motoriek...
€ 3,95
Houten legpuzzel Nederland
Leer spelenderwijs op een leuke manier de provincies van Nederland kennen met deze houten legpuzzel. De houten puzzel bestaat uit 12 stukken..
Leer spelenderwijs op een leuke manier de provincies van Nederland kennen...
€ 7,95
Houten legpuzzel vervoer met inkepingen
Wat een leuke houten legpuzzel!!! De leuke figuren van vervoersmiddelen maken het niet alleen leuk om er mee te spelen, maar stimuleert ook nog eens de woordenschat van uw kind. Ook de motoriek wordt een handje geholpen met deze figuren. De inkepingen zorgen erv..
Wat een leuke houten legpuzzel!!! De leuke figuren van vervoersmiddelen m...
€ 3,95
Houten memory boerderijdieren - 32-delig
Dit leuke houten memory spel helpt uw kind bij de hersenontwikkeling. Plaatjes herkennen en onthouden wordt wel erg leuk met deze leuke boerderijdieren. Het memory spel zit in een mooi houten kistjes, zo kun je het altijd netjes opbergen. ..
Dit leuke houten memory spel helpt uw kind bij de hersenontwikkeling. Pla...
€ 7,50
Houten memory vervoer
Dit houten kleurrijke memory spel zit in een handig houten opbergkistje. Memory spelen is goed voor de hersenontwikkeling van uw kind. Daarnaast is het ontzettend leuk voor u en uw kind om samen dit leuke spel te spelen. Het houten memory spel is voorzien van allerle..
Dit houten kleurrijke memory spel zit in een handig houten opbergkistje. ...
€ 7,50
Houten Mozaïek Puzzel
De houten mozaïek puzzel heeft 80 gevarieerde mozaïekstenen. Met de houten mozaïekstenen kun je allerlei verschillende vormen creëren. ..
De houten mozaïek puzzel heeft 80 gevarieerde mozaïekstenen. Met de&...
€ 10,49
Houten noppenpuzzel mijn eerste woordjes
Leer jouw eerste woordjes met deze leuke houten noppenpuzzel van hout. De puzzel heeft 32 stukjes. Zoek het juiste plaatje bij het juiste woordje en de stukjes op de juiste plaats. Zo wordt woordjes leren wel heel erg leuk. ..
Leer jouw eerste woordjes met deze leuke houten noppenpuzzel van hout. De...
€ 9,95
Houten puzzel dieren - 4 puzzels in kistje
Dit houten kistje bevat vier leuke kleine houten puzzels van een paard, hond, haan en koe. Maak de puzzels stuk voor stuk of voor de echte puzzelaars: gooi alle stukjes door elkaar en maak de vier puzzels tegelijk. Zo gaat de puzzel een heel stuk langer mee, omdat je..
Dit houten kistje bevat vier leuke kleine houten puzzels van een paard, h...
€ 4,95
Houten puzzel Klok
Wat een leuke houten puzzel klok is dit! Niet alleen kun je met deze klok leren klokkijken, door middel van de beweegbare wijzers, ook zorgt de houten klok nog eens voor een hoop puzzelplezier. De cijfers zijn door middel van een plastic knopje uit de klok te ha..
Wat een leuke houten puzzel klok is dit! Niet alleen kun je met deze klok...
€ 4,95
Houten puzzel vervoer - 4 puzzels in kistje
Dit houten kistje bevat vier leuke kleine houten puzzels van een trein, vliegtuig, auto en een boot. Maak de puzzels stuk voor stuk of voor de echte puzzelaars: gooi alle stukjes door elkaar en maak de vier puzzels tegelijk. Zo gaat de puzzel een heel stuk langer mee..
Dit houten kistje bevat vier leuke kleine houten puzzels van een trein, v...
€ 4,95
Weergeven 1 t/m 22 van in totaal 22