Educatief speelgoed

Educatief speelgoed

Leren klokkijken, lezen, veter strikken, dingen onthouden, rekenen, het alfabet leren, aardrijkskunde, het kan allemaal met ons educatief speelgoed. Maar dan wel op een hele leuke en speelse manier! Leren kan dus ook gewoon heel erg leuk zijn!Houten Activiteitenkubus Giulino
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aan zeven kanten voor de oefening van de motoriek, vorm- en kleurherkenning, alfabet, tellen en logica! Stevig massief hout en multiplex biedt aan 6 kanten en op het deksel een memoryspel, mot..
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aa...
€ 219,99
Houten duwwagen Beer - activiteitenwagen
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen er nog eens allerlei leuke en leerzame activiteiten gedaan worden. Al spelenderwijs leren, hoe leuk is dat! Leer lopen, kleuren indelen, vormen herkennen, klok kijken, cijfers leren, oefenen met ..
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen e...
€ 69,99
Houten klok - leren klok kijken
Met deze houten klok wordt leren klok kijken wel erg leuk. De klok heeft vrolijke kleuren. Zet jij de wijzers op de goede tijd? In een mum van tijd kun je klok kijken.De klok is 20,5 cm hoog en 19,5 cm breed...
Met deze houten klok wordt leren klok kijken wel erg leuk. De klok heeft ...
€ 6,50
Houten legpuzzel Duitsland
Leer spelenderwijs op een leuke manier Duitsland kennen met deze leuke kleurrijke houten legpuzzel Duitsland. Zo wordt leren wel heel erg leuk.Uiteraard is deze legpuzzel ook erg leuk voor onze Duitse klanten.De houten puzzel bestaat uit 12 stukken..
Leer spelenderwijs op een leuke manier Duitsland kennen met deze leuke kl...
€ 7,95
Houten legpuzzel Europa
Leer spelenderwijs op een leuke manier de landen van Europa kennen met deze houten legpuzzel Europa. De houten legpuzzel is in het Nederlands.Afmetingen houten puzzel:Lengte: 40 cmBreedte: 30 cm..
Leer spelenderwijs op een leuke manier de landen van Europa kennen met de...
€ 7,95
Houten legpuzzel Nederland
Leer spelenderwijs op een leuke manier de provincies van Nederland kennen met deze houten legpuzzel. De houten puzzel bestaat uit 12 stukken..
Leer spelenderwijs op een leuke manier de provincies van Nederland kennen...
€ 7,95
Houten memory boerderijdieren - 32-delig
Dit leuke houten memory spel helpt uw kind bij de hersenontwikkeling. Plaatjes herkennen en onthouden wordt wel erg leuk met deze leuke boerderijdieren. Het memory spel zit in een mooi houten kistjes, zo kun je het altijd netjes opbergen. ..
Dit leuke houten memory spel helpt uw kind bij de hersenontwikkeling. Pla...
€ 7,50
Houten memory vervoer
Dit houten kleurrijke memory spel zit in een handig houten opbergkistje. Memory spelen is goed voor de hersenontwikkeling van uw kind. Daarnaast is het ontzettend leuk voor u en uw kind om samen dit leuke spel te spelen. Het houten memory spel is voorzien van allerle..
Dit houten kleurrijke memory spel zit in een handig houten opbergkistje. ...
€ 7,50
Houten noppenpuzzel mijn eerste woordjes
Leer jouw eerste woordjes met deze leuke houten noppenpuzzel van hout. De puzzel heeft 32 stukjes. Zoek het juiste plaatje bij het juiste woordje en de stukjes op de juiste plaats. Zo wordt woordjes leren wel heel erg leuk. ..
Leer jouw eerste woordjes met deze leuke houten noppenpuzzel van hout. De...
€ 9,95
Houten puzzel Klok
Wat een leuke houten puzzel klok is dit! Niet alleen kun je met deze klok leren klokkijken, door middel van de beweegbare wijzers, ook zorgt de houten klok nog eens voor een hoop puzzelplezier. De cijfers zijn door middel van een plastic knopje uit de klok te ha..
Wat een leuke houten puzzel klok is dit! Niet alleen kun je met deze klok...
€ 4,95
Houten schoolbord - Kidz
Breng de school spelenderwijs in de kinderkamers! Met dit multifunctionele houten schoolbord. Aan de ene kant heeft het schoolbord een krijtbord, maar draai je deze om dan kun je met een van de vier kleurige stiften op de witte achterzijde verder schrijven. De witt..
Breng de school spelenderwijs in de kinderkamers! Met dit multifunction...
€ 54,99
Houten telraam
Met dit leuke en kleurrijke houten telraam leert ieder kind in een mum van tijd tellen en rekenen. Het telraam heeft 10 bogen met mooi gelakte houten kralen. Op de middelste plank van de houten voet zijn aan de ene kant 55 optelsommen en aan andere 55 aftreksomm..
Met dit leuke en kleurrijke houten telraam leert ieder kind in een mum va...
€ 16,99
Houten Telraam Klok - groot
Leren tellen, rekenen en klok kijken, dat wordt nu wel heel makkelijk met dit leuke houten telraam met klok. Met de kralen in gezellige kleuren leer je tellen, met de onderste blokjes zijn rekensommetjes zo gemaakt en natuurlijk via de klok leer je klokkijken! Leren ..
Leren tellen, rekenen en klok kijken, dat wordt nu wel heel makkelijk met...
€ 9,87
Leer het alfabet aan rek - dubbelzijdige blokjes
Leer op een speelse en leuke manier het alfabet met dit houten alfabet aan rek. De blokjes zijn dubbelzijdig bedrukt voor nog meer leer- en speelplezier. Aan de ene kant staan alle letters en aan de andere kant een bijhorend plaatje, passend bij de letter. Denk ..
Leer op een speelse en leuke manier het alfabet met dit houten alfabet aa...
€ 11,50
Leer het alfabet en de cijfers aan rek - dubbelzijdige blokjes
Leer op een speelse en leuke manier letters en cijfers herkennen met dit houten alfabet aan rek. De blokjes zijn dubbelzijdig bedrukt voor nog meer leer- en speelplezier. Aan de ene kant staan alle letters en aan de andere kant een bijhorend plaatje, passend bij de l..
Leer op een speelse en leuke manier letters en cijfers herkennen met dit ...
€ 13,95
Leren veterstrikken
Deze houten puzzel is een geweldig hulpmiddel bij het leren veterstrikken. Leer je kind spelenderwijs en op een leuke manier nu nog sneller zelfstandig veters strikken.Martiaal: hout..
Deze houten puzzel is een geweldig hulpmiddel bij het leren veterstrikken...
€ 6,89
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16