Houten speelgoedvoertuigen

Houten speelgoedvoertuigen

Houten speelgoedvoertuigen hebben we in alle soorten en maten. Treinen, brandweerauto's, tractors, containerwagens, vliegtuigen, we hebben het allemaal en nog veel meer. Houten Ark van Noach groot
Fantastische houten Ark  van Noach in glanzende kleuren gelakt. Het 'dek', het huis en het dak zijn afneembaar en zo kunnen de kinderhanden makkelijk de dieren uit de ark halen. De ark is ook voorzien van een ladder, zodat de dieren makkelijk uit en in de ark ..
Fantastische houten Ark  van Noach in glanzende kleuren gelakt. Het ...
€ 39,99
Houten autotrein
Deze leuke houten trein vervoert kleurrijke houten auto's onder het toeziend oog van een aantal houten poppetjes. Echt een leuke houten speelset, waar zowel jongens als meisjes urenlang speelplezier mee kunnen beleven...
Deze leuke houten trein vervoert kleurrijke houten auto's onder het toezi...
€ 16,50
Houten blokkenauto met gekleurde blokken
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in de laadbak en 3 in de neus van de blokkenauto. Krijg jij alle blokken weer in de auto, na het bouwen van je mooie torens? Afmeting blokken vrachtwagen: Breedte: 34 cmHoogte: 14 cmB..
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in d...
€ 12,95
Houten bouwtrein
De houten bouwtrein is dubbel zo leuk! Niet alleen kun je erg leuk met de trein rijden, je kunt ook nog eens urenlang bouwplezier beleven met de meegeleverde blokjes. Stapel de blokjes op de juiste plek op, zodat je trein weer compleet is. De houten trein is overwege..
De houten bouwtrein is dubbel zo leuk! Niet alleen kun je erg leuk met de...
€ 9,95
Houten brandweerwagen - 7-delig
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een voertuig, maar ook nog eens een geweldige puzzel en een uitdaging voor kids. De houten brandweerwagen bestaat uit 7 losse delen. De delen zijn gestapeld over drie pennen.Weet uw kleine de jui..
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een vo...
€ 17,94
Houten Containerwagen met blokken rood
Met deze mooie houten containerwagen met 22 blokken kan uw kind zich uren zoet houden. De container kan kiepen. Daarnaast kan de container vanaf de wagen op de grond worden gekanteld. De blokken zijn van naturel hout...
Met deze mooie houten containerwagen met 22 blokken kan uw kind zich uren...
€ 29,95
Houten Gereedschapskist Auto
Een man moet doen wat hij moet doen. En wel zijn gereedschap opbergen. In deze fantastische houten gereedschapskist in de vorm van een auto is het gemakkelijk te overzien. Schroevendraaier, hamer, boor en moertjes kunnen makkelijk op de achterbank zitten en wachten t..
Een man moet doen wat hij moet doen. En wel zijn gereedschap opbergen. In...
€ 35,95
Houten Hijskraan Viga Toys
Een onwijs leuke houten hijskraan, waarbij de machinistenkooi en het hijspallet verstelbaar zijn. De hijskraan is gemaakt van massief berkenhout. Dit leuke houten speelgoed stimuleert de creativiteit, de fijne motoriek en de fantasie van uw k..
Een onwijs leuke houten hijskraan, waarbij de machinistenkooi en het...
€ 22,95
Houten hippie speelbus
De jaren 60 zijn er weer! Met deze houten hippie speelbus, die bestaat uit fijn geslepen hout, kleurige versieringen en zitjes, is het spelen nu nog leuker. De grote zwarte autobanden en de opklapbare portieren doen de hippietijd niet vergeten. Door het afneemb..
De jaren 60 zijn er weer! Met deze houten hippie speelbus, die bestaat ui...
€ 42,50
Houten locomotief met aanhanger en graafmachine - blank
Deze houten locomotief met aanhanger en graafmachine is echt een musthave. De locomotief vervoert de graafmachine via de aanhanger. Uiteraard kan de graafmachine er ook uit, zodat deze set voor nog meer speelplezier kan zorgen. De locomotief is 35,5 cm lang, 7,8..
Deze houten locomotief met aanhanger en graafmachine is echt een musthave...
€ 9,95
Houten speelgoedvliegtuig blauw
Hoe leuk is dit houten speelgoedvliegtuig in verschillende mooie blauwe kleuren. Met dit vliegtuigje kan uw kind een hoop vlieguren gaan maken. Het vliegtuigje is uiteraard voorzien van een piloot. Deze zit vast aan het houten vliegtuigje, zodat uw kind de piloo..
Hoe leuk is dit houten speelgoedvliegtuig in verschillende mooie bla...
€ 7,95
Houten speelgoedvliegtuig rood
Hoe leuk is dit rode houten speelgoedvliegtuig. Met dit vliegtuigje kan uw kind een hoop vlieguren gaan maken. Het vliegtuigje is uiteraard voorzien van een piloot. Deze zit vast aan het houten vliegtuigje, zodat uw kind de piloot niet kwijt kan raken. Want zonder pi..
Hoe leuk is dit rode houten speelgoedvliegtuig. Met dit vliegtuigje kan u...
€ 7,95
Houten tractor met aanhanger
Een erg leuke groene houten tractor met aanhanger en twee losse hooibalen om te vervoeren. De tractor wordt bestuurd door een leuk rode houten poppetje.Materiaal: houtLengte: 33 cmHoogte: 11,2 cmBreedte: 9 cm..
Een erg leuke groene houten tractor met aanhanger en twee losse hooi...
€ 17,95
Houten tractor met aanhanger
Deze houten tractor met aanhanger zorgt voor uren lang speelplezier. Afmetingen: h 10,5 cm x l 50 cm x b 14 cm..
Deze houten tractor met aanhanger zorgt voor uren lang speelplezier. ...
€ 12,95
Houten trein - 6-delig - magnetisch
Leuk Houten locomotief met vijf wagons. De wagons worden door middel van magneetverbindingen aan elkaar geklikt. Zo kun je de wagons steeds weer in een andere volgorde vervoeren...
Leuk Houten locomotief met vijf wagons. De wagons worden door middel van ...
€ 14,99
Houten trein met 2 locomotieven - 6-delig
Deze zesdelige houten treinset heeft twee houten locomotieven! Alle delen kun je los koppelen of aankoppelen middels magneetjes. Zo kun je eindeloos combineren en steeds een ander treintje maken. ..
Deze zesdelige houten treinset heeft twee houten locomotieven! Alle delen...
€ 9,95
Houten vormenauto met wilde dieren
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraard meegeleverd worden. Stop de houten dieren in de vormenvrachtwagen en bevrijd ze weer door de achterdeur omhoog te trekken. Naast het speelplezier leren kinderen ook nog eens op een leuke mani..
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraa...
€ 12,00
Houten vrachtauto demonteerbaar
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met zijn vrolijke kleuren een echt genot om mee te spelen. Sleutel aan de houten vrachtwagen met het bijgeleverde houten gereedschap, draai de schroeven met de houten schroevendraaier of sla de 'spi..
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met ...
€ 13,00
Houten Zandauto
Deze kleine houten zandvrachtwagen in natuurlijke look is een groot plezier voor iedere kleine bouwvakker. De zandauto is perfect geschikt voor de zandbak...
Deze kleine houten zandvrachtwagen in natuurlijke look is een groot ...
€ 21,99
Woody Paardentranssporter - hout
Woody is een groene vrachtwagen die wel heel erg blij is dat hij paarden overal heen mag brengen. Het voertuig is volledig van hout gemaakt. De kar is af te koppelen en heeft een beweegbare klep.De houten paardentranssporter vervoert 2 paarden, deze worden erbij ..
Woody is een groene vrachtwagen die wel heel erg blij is dat hij paarde...
€ 22,51
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20