Rollenspel

Rollenspel

Welk kind is niet groot geworden met de diverse rollenspellen. Doktertje of tandarts spelen, vadertje en moedertje of kruip in de huid van koks, klusjesmannen en conducteurs. Door rollenspellen stimuleren kinderen hun fantasie, kunnen ze papa of mama nadoen of leren ze dat een tandarts- of doktersbezoek helemaal niet eng hoeft te zijn. In deze rubriek kun je dus alles vinden wat hier maar mee te maken heeft. Van speelgoedgereedschap tot dokterssets, van make-up doos tot conducteurset. Uiteraard horen keukens en poppenwagens ook bij rollenspel, maar hier hebben we aparte rubrieken voor gemaakt, zodat je alles netjes bij  elkaar kunt vinden. Kijk hiervoor bij houten keukentjes & keukenaccessoires of bij poppenwagens & poppenaccessoires.Army forces speelset
Voor de echte soldaatjes in de dop hebben wij dit leuke Army Forces speelset. Alles wat je nodig hebt om een echte militair te worden zit bij deze set.  Zet je helm op, stop je mes, kompas, walky talky en verrekijker in je zak en ga op avontuur. Geschi..
Voor de echte soldaatjes in de dop hebben wij dit leuke Army Forces speel...
€ 10,50
Conducteurset
Voor de kleine conducteurtjes hebben wij deze leuke conducteur speelset. Deze set bestaat uit een pet, een fluitje, tickets, een kaartjesknipper en een waarschuwingsbord. Een complete set die voor veel speelplezier zal zorgen...
Voor de kleine conducteurtjes hebben wij deze leuke conducteur speelset. ...
€ 9,95
Dokterskoffer met houten dokters accessoires - speelgoeddoktersset
De speelgoeddoktersset bestaat uit een metalen dokterskoffer en diverse houten doktersaccessoires. Maak je patiënt snel beter, luister naar zijn hartslag, schrijf medicijnen uit, geef hem een prikje, verbind zijn zere arm of neem zijn temperatuur op. Het kan allemaal..
De speelgoeddoktersset bestaat uit een metalen dokterskoffer en diverse h...
€ 16,95
Gereedschapsriem met houten gereedschap - 9 delig Jouéco speelgoedgereedschapsset
Een ontzettend leuke 9-delig speelgoedgereedschapsset van het merk Jouéco. De set bestaat uit een gereedschapsriem met leuke kleurrijke houten gereedschap. Timmer, zaag en schroef er naar hartenlust op los. Deze set zorgt voor urenlang speelplezier voor de jonge klus..
Een ontzettend leuke 9-delig speelgoedgereedschapsset van het merk Jouéco...
€ 14,95
Houten beauty case / houten make-up doos
Kleine meisjes kunnen helemaal opgaan in hun fantasie met deze Houten Beauty Case. De houten make-up doos is een leuke speelset met allerlei producten, waarmee de kleine prinsjes zich mooi kunnen maken.Ze kunnen zichzelf bewonderen in drie verschillende spiegels. Daa..
Kleine meisjes kunnen helemaal opgaan in hun fantasie met deze Houten Bea...
€ 59,95
Houten brandweerwagen - 7-delig
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een voertuig, maar ook nog eens een geweldige puzzel en een uitdaging voor kids. De houten brandweerwagen bestaat uit 7 losse delen. De delen zijn gestapeld over drie pennen.Weet uw kleine de jui..
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een vo...
€ 17,94
Houten elastiek geweer
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met de bijgeleverde kleurrijke elastiekjes.De lengte van het geweer is 31,5 cm..
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met...
€ 6,95
Houten elastiek geweer - 56 cm
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met de bijgeleverde kleurrijke elastiekjes.De lengte van het geweer is 56 cm..
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met...
€ 9,95
Houten gereedschap wagen classic
Voor de kleine timmerman hebben wij deze prachtige houten gereedschapswagen. Alle benodigde houten gereedschappen zitten er bij om de klus te klaren. Materiaal: houtLengte: 20 cmHoogte: 40 cmBreedte: 10 cmLeeftijd: vanaf 3 jaar..
Voor de kleine timmerman hebben wij deze prachtige houten gereedschapswag...
€ 35,95
Houten gereedschapskist 25-delig
Voor de echte kleine klussers hebben wij deze geweldige leuke houten gereedschapskist met zowel blanke als kleurrijk gereedschap. De set is 25-delig, dus zorgt voor heel wat uren speelplezier! Geen klus is te groot, bouw, timmer, boor en schroef de mooiste dingen in ..
Voor de echte kleine klussers hebben wij deze geweldige leuke houten gere...
€ 19,95
Houten Gereedschapskist Auto
Een man moet doen wat hij moet doen. En wel zijn gereedschap opbergen. In deze fantastische houten gereedschapskist in de vorm van een auto is het gemakkelijk te overzien. Schroevendraaier, hamer, boor en moertjes kunnen makkelijk op de achterbank zitten en wachten t..
Een man moet doen wat hij moet doen. En wel zijn gereedschap opbergen. In...
€ 35,95
houten gereedschapskist met gereedschap
Geen klus is te gek voor de kleine klusser met deze houten gereedschapskist vol houten gereedschap. Schroeven vastdraaien, losdraaien, timmeren, meten, alles kan met deze set. In de zijkanten van de gereedschapskist zitten al schroefgaten om zo je schroeven en bouten..
Geen klus is te gek voor de kleine klusser met deze houten gereedschapski...
€ 8,95
Houten Kassa
Deze leuke houten kassa mag in uw houten marktkraam of houten winkeltje niet ontbreken. Maar ook zonder winkel of marktkraam levert de houten kassa vele uren speelplezier. Kinderen weten er allerlei rollenspellen mee te verzinnen, waardoor de fantasie wordt gestimule..
Deze leuke houten kassa mag in uw houten marktkraam of houten winkeltje n...
€ 17,50
Houten Kinder Wasknijpers Dieren
Set van 24 Houten Kinder Wasknijpers met kleurige applicaties. Voor het vasthouden van de poppenwas en leuke tekeningen...
Set van 24 Houten Kinder Wasknijpers met kleurige applicaties. Voor het v...
€ 7,49
Houten loopwagen werkbank - duwwagen
De houten loopwagen werkbank is geweldig voor elke jonge klusser. De houten loopauto wordt geleverd met de houten accessoires, zoals u op de afbeelding kunt zien. Geen enkele klus is nog te groot voor de kleine timmerman. Een mobiele werkplek voor de jonge zzp'er! Na..
De houten loopwagen werkbank is geweldig voor elke jonge klusser. De hout...
€ 61,95
Houten Pijl en boog - 3 pijlen
Altijd al als een echte indiaan of jager met pijl en boog willen schieten? Oefen dan nu je schietkunsten met de houten pijl en boog! De set wordt geleverd met 3 pijlen en een klein scorebord van karton.De boog is 52,5 cm lang. De pijlen zijn 28,5 cm lang...
Altijd al als een echte indiaan of jager met pijl en boog willen schieten...
€ 3,92
Houten Poppen Droogmolen
Na het wassen kunnen de poppenkleren worden opgehangen op de poppen droogmolen. Alles wat mama doet is erg leuk en doen de kleintjes graag na. Deze poppen droogmolen is daar helemaal fantastisch voor. Wil je deze poppen droogmolen helemaal compleet maken? Kijk d..
Na het wassen kunnen de poppenkleren worden opgehangen op de poppen droog...
€ 23,95
Houten speelgoed droogrek
Na het wassen kunnen de poppenkleren worden opgehangen op de speelgoed droogrek. Alles wat mama doet is erg leuk en doen de kleintjes graag na. Deze poppen droogmolen is daar helemaal fantastisch voor. Wil je deze poppen droogmolen helemaal compleet maken? Kijk ..
Na het wassen kunnen de poppenkleren worden opgehangen op de speelgoed dr...
€ 12,95
Houten Strijkplank met strijkijzer
Deze ontzettend leuke houten strijkplank wordt geleverd met een bijpassende houten strijkijzer en een stoffen overtrek. Help mama (of papa) met de dagelijkse was en geef je poppen mooi gestreken kleertjes aan. ..
Deze ontzettend leuke houten strijkplank wordt geleverd met een bijpassen...
€ 35,95
Houten transportwagen met twee auto's - vrachtwagen rood
Een mooie houten transportwagen die twee auto's kan vervoeren. De houten vrachtwagen is in een blanke en rode kleur, waar de houten auto's in de kleuren geel en rood erg mooi bijpassen. Opladen, vervoeren en lossen, alles is mogelijk met deze leuke houten speelset.&n..
Een mooie houten transportwagen die twee auto's kan vervoeren. De houten ...
€ 6,95
Houten transportwagen met twee auto's - vrachtwagen zwart
Een mooie houten transportwagen die twee auto's kan vervoeren. De houten vrachtwagen is in een blanke en zwarte kleur, waar de houten auto's in de kleuren geel en rood erg mooi bijpassen. Opladen, vervoeren en lossen, alles is mogelijk met deze leuke houten speelset...
Een mooie houten transportwagen die twee auto's kan vervoeren. De houten ...
€ 6,95
Houten werkbank met cirkelzaag - Mentari
Met deze Houten Werkbank van het merk Mentari, heb je echt alles in huis om elke klus te klaren. De kleine klussers kunnen hun hart op. De werkbank heeft zelfs een cirkelzaag en gatenboor. Wat gaat die kleine klusser een hoop plezier beleven aan deze mooie houten wer..
Met deze Houten Werkbank van het merk Mentari, heb je echt alles in huis ...
€ 28,85
Houten winkeltje
Dit houten winkeltje is echt fantastisch! Alle boodschappen kunnen hier leuk worden uitgestald. Op de toonbank is er ruimte voor een kassa en onder de toonbank kun je leuke kistjes met groentes en fruit plaatsen. Het winkeltje is gemaakt van blanke, onbehandeld hout...
Dit houten winkeltje is echt fantastisch! Alle boodschappen kunnen hier l...
€ 115,00
Kindergieter van stof - mijn tuinvrienden
De gieter van stof vervoert geen water, maar 4 kleine tuinbewoners van zachte stof. Deze geven bij het drukken geluid – ze brommen, rinkelen, lachen en de vlinder ritselt ook nog met zijn vleugels! Het deksel wordt met klittenband goed gesloten...
De gieter van stof vervoert geen water, maar 4 kleine tuinbewoners van ...
€ 19,95
Make up koffer inclusief houten accessoires - roze met witte stip
Deze leuke make up koffer met leuke houten roze accessoires is een musthave voor elke kleine diva. Lekker net als mama haartjes borstelen en föhnen, 'lippenstiftje' op doen en jezelf bewonderen in de spiegel. De kleine meid kan zich met deze set helemaal uitleven en ..
Deze leuke make up koffer met leuke houten roze accessoires is een mustha...
€ 21,95
Sieradenkoffer met houten sieraden
Leuke kleurrijke sieradenkoffer met houten kralensieraden. Trek je mooiste kleren aan en maak je outfit compleet met deze sieradenset. ..
Leuke kleurrijke sieradenkoffer met houten kralensieraden. Trek je mooist...
€ 8,50
Sieradenkoffer met houten sieraden - blauw/vlinder
Leuke kleurrijke sieradenkoffer met houten kralensieraden. Trek je mooiste kleren aan en maak je outfit compleet met deze sieradenset. ..
Leuke kleurrijke sieradenkoffer met houten kralensieraden. Trek je mooist...
€ 8,50
Stoffen Gereedschapskist
My First Tool Box, oftewel Mijn Eerste Gereedschapskist! Echte klussers zijn er al vroeg bij. Deze super zachte stoffen gereedschapskist is ideaal voor de jongste klussers. De gereedschapskist heeft een ritssluiting, waardoor de 4 zachte stoffen gereedschappen veilig..
My First Tool Box, oftewel Mijn Eerste Gereedschapskist! Echte klussers z...
€ 18,95
Strobezem
Met deze kleine strobezem kunnen de kinderen hun kleine rijk zelf schoon houden...
Met deze kleine strobezem kunnen de kinderen hun kleine rijk zelf schoon ...
€ 6,60
Vilten handtas "Lili"
De ruime vilten handtas heeft stevige houten grepen en afgezette naden, daarnaast heeft de tas leuke 3D bloemen-applicaties met pailletten aan de voorzijde.Voor de echte kleine dametjes onder ons. ..
De ruime vilten handtas heeft stevige houten grepen en afgezette naden, d...
€ 7,50
Vilten schoudertas 'Bianca'
Een leuk genaaide vilten schoudertas voor onderweg voor de kleine dame. Daar wordt iedere mama jaloers van...
Een leuk genaaide vilten schoudertas voor onderweg voor de kleine dame. D...
€ 7,50
Weergeven 1 t/m 31 van in totaal 31