Hobbelfiguren en schommeldieren

Hobbelfiguren en schommeldieren

Hobbelfiguren, hobbelpaarden, schommeldieren en schommelvoertuigen. U vindt het allemaal bij FF Happy Fashion. Naast het feit dat schommelen en hobbelen hartstikke leuk is voor uw kind (en voor uzelf natuurlijk, tenslotte geniet u, wanneer uw kind geniet), is dit speelgoed ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling. Tijdens het schommelen en hobbelen moet uw kind steeds zijn houding corrigeren. Uw kind leert hierdoor heel goed zijn balans te ontwikkelen. Ook de zintuigen worden gestimuleerd door de leuke kleurtjes en de verschillende soorten materialen waarvan ons hobbelfiguren zijn gemaakt. 



Hobbel schaap - Im Toy
Dit leuke hobbelschaap staat garant voor uren hobbel- en schommelplezier. Het hobbel schaap heeft een extra brede houten onderstel voor meer veiligheid. Het schaap zelf bestaat uit pluche wat natuurlijk heerlijk zacht zit. Ook is het pluche dekje afneembaar, zodat je..
Dit leuke hobbelschaap staat garant voor uren hobbel- en schommelplezier....
€ 66,95
Hobbelmuis roze - hobbeldier
De hobbelmuis roze is een ontzettend leuk hobbeldier. Hier wil elk kindje toch uren op hobbelen en schommelen. Wat zal de kleine al schommelend veel plezier beleven. De muis is voorzien van mooie kleuren en zachte bekleding, waardoor het hobbel- en schommel..
De hobbelmuis roze is een ontzettend leuk hobbeldier. Hier wil elk k...
€ 59,95
Hobbelpaard
Lekker galopperen is met dit houten hobbelpaard geen enkel probleem. Wat dit paard helemaal fantastisch maakt is dat bij het drukken op een oor geluiden klinken van hinniken en galopperen. Ook kan de bek van het paard bewegen. Daar gaat de kleine ruiter echt veel ple..
Lekker galopperen is met dit houten hobbelpaard geen enkel probleem. Wat ...
€ 76,99
Hobbelpaard "Benny"
Geweldig hobbelplezier brengt dit mooie hobbelpaard met zachte vacht in de kinderkamer! Stijgbeugels en een bekleed eindstuk aan het zadel zorgen voor een veilige zit, tijdens het drukken op de oren klinken gehinnik en hoefgeluiden. De kleine ruiters kunnen zel..
Geweldig hobbelplezier brengt dit mooie hobbelpaard met zachte vacht in d...
€ 79,94
Houten schommelfiguur Chopper "Easy Rider"
Dit houten schommelfiguur in de vorm van een geweldig gave chopper is voor het echte coole kind!Hier maakt ieder kind de blits mee!..
Dit houten schommelfiguur in de vorm van een geweldig gave chopper is voo...
€ 189,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5