Houten duwstokken en trekfiguren

Houten duwstokken en trekfiguren

Duwfiguren, duwstokken en trekfiguren stimuleren kinderen om te lopen. Met dit houten speelgoed wordt lopen, leren lopen en evenwicht zoeken en behouden helemaal leuk. Lekker samen wandelen met een houten duwfiguur of  een houten trekfiguur achter je aan of voor je uit. Lopen wordt echt een feestje zo. Bekijk ons vrolijke assortiment houten duwstokken en houten trekfiguren.Houten Duwfiguur aap - duwstok
Dit aapje lust wel een banaantje zoals je ziet! De houten duwfiguur aap, is wel een erg vrolijk vriendje om mee op pad te gaan. Lekker samen wandelen, terwijl het aapje zijn banaantje oppeuzelt. Wat zal de kleine dreumes een hoop lol gaan beleven aan dit kl..
Dit aapje lust wel een banaantje zoals je ziet! De houten duwfiguur&...
€ 7,95
Houten Duwfiguur bij - duwstok
Een erg leuke houten duwfiguur bij. De vrolijke gele kleur en de blosjes op het gezicht  maakt deze bij helemaal af. Zo loopt de kleine dreumes wel met heel veel plezier.De totale lengte/hoogte van de houten duwstok bij is 60 cm...
Een erg leuke houten duwfiguur bij. De vrolijke gele kleur en de blo...
€ 7,95
Houten Duwfiguur eend - duwstok
De houten duwfiguur eend ziet er gezellig uit met zijn vrolijke kleuren en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Duw de eend voor je uit of trek de eend achter je aan!Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de..
De houten duwfiguur eend ziet er gezellig uit met zijn vrolijke...
€ 7,95
Houten Duwfiguur hond met ruiter - duwstok
Houten duwfiguur hond met ruiter. Zie de vrolijke ruiter op de rug van de hond zitten. Zo heb je niet een, maar twee vriendjes om samen mee op pad te gaan. Gezellig met zijn drieën lopen, dat staat garant voor een hoop plezier. De totale lengte/hoogte ..
Houten duwfiguur hond met ruiter. Zie de vrolijke ruiter op de ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur Kikker - duwstok
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een kikker. De kikker ziet er grappig uit en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwfiguur kikker is 60 cm...
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een kikker. De kikker ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur kip - duwstok
De houten duwfiguur kip ziet er gezellig uit met zijn vrolijke kleuren en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Duw de kip voor je uit of trek de kip achter je aan!Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de ho..
De houten duwfiguur kip ziet er gezellig uit met zijn vrolijke ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur koe - duwstok
Wat een leuke koe! De houten duwfiguur koe, is met de houten kraaltjes aan de wielen wel een erg gezellig om mee op pad te gaan. Lekker samen wandelen, terwijl je de koe leuke geluidjes hoort maken. Wat zal de kleine dreumes een hoop lol gaan beleven aan di..
Wat een leuke koe! De houten duwfiguur koe, is met de houten kr...
€ 7,95
Houten Duwfiguur lieveheersbeestje - duwstok
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een lieveheersbeestje. Wat is ze is ze leuk en lief, dit lieveheersbeestje! Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwstok lieveheersbeestje is 60 cm...
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een lieveheersbeestje....
€ 7,95
Houten Duwfiguur meisje - duwstok
Een erg leuke houten duwfiguur meisje. De vrolijke kleuren en de gezellige lach op het gezicht zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij/zij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwstok meisje is 60 c..
Een erg leuke houten duwfiguur meisje. De vrolijke kleuren en de gez...
€ 7,95
Houten Duwfiguur piraat - duwstok
Een stoer en leuk houten duwfiguur in de vorm van een piraat. De piraat ziet er stoer uit en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwfiguur piraat is 60 cm...
Een stoer en leuk houten duwfiguur in de vorm van een piraat. De pir...
€ 7,95
Houten duwstok Clown - duwfiguur
De houten duwstok Clown is echt heel grappig. De clown heeft een gezellige rode haarbos en natuurlijk een te grote rode neus! En hoe harder je loopt en duwt met dit duwfiguur, hoe harder de grappige clown gaat trappen op de pedalen. De clown gaat dus voor heel wat gr..
De houten duwstok Clown is echt heel grappig. De clown heeft een gezellig...
€ 9,95
Houten duwstok hond - duwfiguur
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een hond. De hond bestaat uit bewegende delen en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Met deze duwstok vermaakt de kleine zich voorlopig wel mee!..
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een hon...
€ 9,95
Houten Duwstok Papegaai
Deze schelle vogel beweegt bij het duwen de vleugels en schudt vrolijk met zijn staart. Lopen wordt nu wel heel erg leuk met dit vrolijke vriendje. De houten duwstok papegaai zorgt voor veel plezier. ..
Deze schelle vogel beweegt bij het duwen de vleugels en schudt vrolijk me...
€ 9,95
Houten trek krokodil
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het volgende avontuur. Die heeft hij zo gevonden met deze leuke houten trek krokodil. Lekker wandelen samen met deze houten krokodil, dat is nog eens gezellig. Afmetingen trekfiguur:Lengte: 16..
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het...
€ 5,95
Houten Trek lieveheersbeestje groot
Leuk houten trek lieveheersbeestje groot. Trek het lieveheersbeestje gezellig voort door middel van het touwtje. Met dit lieveheersbeestje beleef je veel wandelplezier!Afmetingen:Hoogte: 9,2 cmBreedte: 9,6 cmLengte: 15,5 cm..
Leuk houten trek lieveheersbeestje groot. Trek het lieveheersbeestje geze...
€ 6,95
Houten Trek lieveheersbeestje klein
Leuk houten trek lieveheersbeestje. Trek het lieveheersbeestje gezellig voort door middel van het touwtje.Afmetingen:Hoogte: 7 cmBreedte: 8 cmLengte: 12,5 cm..
Leuk houten trek lieveheersbeestje. Trek het lieveheersbeestje gezellig v...
€ 5,95
Houten trekfiguur bij klein - 9 cm
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het volgende avontuur. Die heeft hij zo gevonden met dit leuke houten trekfiguur in de vorm van een bij. Lekker samen wandelen, dat is nog eens gezellig...
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het...
€ 4,95
Houten trekfiguur lieveheersbeestje klein - 9 cm
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het volgende avontuur. Die heeft hij zo gevonden met dit leuke houten trekfiguur in de vorm van een lieveheersbeestje. Lekker samen wandelen, dat is nog eens gezellig...
De kleine dreumes heeft net leren lopen en is nu al weer op zoek naar het...
€ 4,95
Houten trekfiguur met xylofoon - Beer
Dit houten trekfiguur met xylofoon Beer zorgt voor beresterke klanken in de kinderkamer. Terwijl je wandelt en hem voorttrekt met het touwtje, speelt de beer een vrolijke nooit op de xylofoon. Wandelend muziek maken is nog nooit zo leuk geweest. ..
Dit houten trekfiguur met xylofoon Beer zorgt voor beresterke klanken in ...
€ 16,49
Houten trekfiguur met xylofoon - lieveheersbeestje
Dit gezellige houten trekfiguur met xylofoon lieveheersbeestje heeft vrolijke kleuren. Loop met het lieveheersbeestje en hij slaat een leuk deuntje op de xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Gezellig wandelen met een vrolijke noot, dat is pas gezel..
Dit gezellige houten trekfiguur met xylofoon lieveheersbeestje ...
€ 9,95
Houten trekfiguur met xylofoon pinguïn
Dit leuke houten trekfiguur pinguïn is ook nog eens een xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Twee in 1 speel ik xylofoon, tevens leuk als trekfiguur.Martiaal: hout..
Dit leuke houten trekfiguur pinguïn is ook nog eens een xylofoon, zo...
€ 9,95
Houten trekfiguur met xylofoon pinokkio
Dit leuke houten trekfiguur pinokkio is ook nog eens een xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Twee in 1 speel ik xylofoon ,tevens leuk als trekfiguur.Martiaal: hout..
Dit leuke houten trekfiguur pinokkio is ook nog eens een xylofoon, zo wor...
€ 9,95
Houten trekfiguur- eendenfamilie
Wat is dit een leuk houten trekfiguur. Deze eendenfamilie is gemaakt van blank en bont gelakt beukenhout. De eenden waggelen vrolijk wanneer je ze achter je aan trekt. De eendenkinderen volgen moedereend op een afstandje, maar blijven zo altijd lekker dichtbij hun mo..
Wat is dit een leuk houten trekfiguur. Deze eendenfamilie is gemaakt van ...
€ 14,99
Houten vormenauto met wilde dieren
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraard meegeleverd worden. Stop de houten dieren in de vormenvrachtwagen en bevrijd ze weer door de achterdeur omhoog te trekken. Naast het speelplezier leren kinderen ook nog eens op een leuke mani..
In deze prachtige houten vormenauto passen tien wilde dieren, die uiteraa...
€ 12,00
Houten vrachtauto demonteerbaar
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met zijn vrolijke kleuren een echt genot om mee te spelen. Sleutel aan de houten vrachtwagen met het bijgeleverde houten gereedschap, draai de schroeven met de houten schroevendraaier of sla de 'spi..
Deze ontzettend leuke houten vrachtauto is heel multifunctioneel. En met ...
€ 13,00
Metallofoon op wielen - lieveheersbeestje
Dit mooie 'lieveheersbeestje' geeft dubbel speelplezier. Neem het lieveheersbeestje overal met je mee voor jouw muzikale ontdekkingsreis. Maak de mooiste klanken met de 8 gekleurde tonen. Een metallofoon/xylofoon en trekfiguur in een!..
Dit mooie 'lieveheersbeestje' geeft dubbel speelplezier. Neem het lievehe...
€ 13,50
Weergeven 1 t/m 26 van in totaal 26