Speelgoed

In ons assortiment speelgoed vindt u altijd wel wat leuks voor uw kleine meid of stoere bink. Meisjesspeelgoed, jongensspeelgoed, babyspeelgoed, dreumesspeelgoed, kleuterspeelgoed, kinderspeelgoed, houten speelgoed, leerspeelgoed, we hebben het allemaal! Al het speelgoed is uiteraard van zeer goede kwaliteit. Wij bieden veel houten speelgoed aan, houten speelgoed is kwalitatief zeer goed speelgoed en gaat echt lang mee. Daarnaast maken wij ook zelf de steigerhouten keukens. Daardoor kunnen deze keukens ook nog eens aangepast worden aan uw eigen formaten (neem hiervoor altijd eerst contact met ons op). 
Met veel van het speelgoed uit ons assortiment leren de kinderen spelenderwijs, bewust en onbewust, zodat een kind ook echt kind kan zijn.

Is iets niet op voorraad? Neem dan gerust contact met ons op, soms kan het toch op korte termijn geleverd worden. Verfijnd zoeken

Aardbeien - vilt
Set van 7 vilt aardbeien. Erg leuk voor in je winkeltje of je kinderkeukentje. ..
Set van 7 vilt aardbeien. Erg leuk voor in je winkeltje of je kinderkeuke...
€ 4,76
Army forces speelset
Voor de echte soldaatjes in de dop hebben wij dit leuke Army Forces speelset. Alles wat je nodig hebt om een echte militair te worden zit bij deze set.  Zet je helm op, stop je mes, kompas, walky talky en verrekijker in je zak en ga op avontuur. Geschi..
Voor de echte soldaatjes in de dop hebben wij dit leuke Army Forces speel...
€ 10,50
Balanceerwip
Vrolijk geduldsspel voor het stimuleren van de fijne motoriek. Doel van het spel is het om de vooraf met de dobbelsteen gegooide vormen op de wip zo te plaatsen, dat de wip in evenwicht blijft en de speelstenen blijven staan...
Vrolijk geduldsspel voor het stimuleren van de fijne motoriek. Doel van ...
€ 10,99
Balans
Van massief hout gemaakt en met 4 bont gelakte gewichten een onmisbaar bestanddeel voor kleine ondernemers! Op de balans zitten 2 verschuifbare compensatiegewichten voor het afstellen van de weegschaal – zo wordt iedere keer wegen echt handwerk! Wordt vermoedel..
Van massief hout gemaakt en met 4 bont gelakte gewichten een onmisbaar ...
€ 19,95
Bananen - vilt
Set van 7 bananen van vilt. Erg leuk voor in de kinderwinkel, marktkraam of kinderkeuken. ..
Set van 7 bananen van vilt. Erg leuk voor in de kinderwinkel, marktkraam ...
€ 4,76
Bloemenpers, groen
Met 4 knopschroeven. Gemakkelijk te bedienen pers voor het drogen van bladeren en bloemen!..
Met 4 knopschroeven. Gemakkelijk te bedienen pers voor het drogen van bla...
€ 9,99
Bord-set
Krijtbord met krijt en spons. Achterzijde met in water oplosbare viltstiften beschrijfbaar...
Krijtbord met krijt en spons. Achterzijde met in water oplosbare viltstif...
€ 23,99
Bouwblokken "Luca"
40 gekleurde en natuurbouwstenen in een box kunnen naar believen tot torens en burchten worden gestapeld. ..
40 gekleurde en natuurbouwstenen in een box kunnen naar believen tot tore...
€ 14,99
Conducteurset
Voor de kleine conducteurtjes hebben wij deze leuke conducteur speelset. Deze set bestaat uit een pet, een fluitje, tickets, een kaartjesknipper en een waarschuwingsbord. Een complete set die voor veel speelplezier zal zorgen...
Voor de kleine conducteurtjes hebben wij deze leuke conducteur speelset. ...
€ 9,95
Dokterskoffer met houten dokters accessoires - speelgoeddoktersset
De speelgoeddoktersset bestaat uit een metalen dokterskoffer en diverse houten doktersaccessoires. Maak je patiënt snel beter, luister naar zijn hartslag, schrijf medicijnen uit, geef hem een prikje, verbind zijn zere arm of neem zijn temperatuur op. Het kan allemaal..
De speelgoeddoktersset bestaat uit een metalen dokterskoffer en diverse h...
€ 16,95
Domino "Farm", klein
In houten box. Het klassieke spel met schattige dierenmotieven...
In houten box. Het klassieke spel met schattige dierenmotieven......
€ 8,95
Gereedschapsriem met houten gereedschap - 9 delig Jouéco speelgoedgereedschapsset
Een ontzettend leuke 9-delig speelgoedgereedschapsset van het merk Jouéco. De set bestaat uit een gereedschapsriem met leuke kleurrijke houten gereedschap. Timmer, zaag en schroef er naar hartenlust op los. Deze set zorgt voor urenlang speelplezier voor de jonge klus..
Een ontzettend leuke 9-delig speelgoedgereedschapsset van het merk Jouéco...
€ 14,95
Hobbel schaap - Im Toy
Dit leuke hobbelschaap staat garant voor uren hobbel- en schommelplezier. Het hobbel schaap heeft een extra brede houten onderstel voor meer veiligheid. Het schaap zelf bestaat uit pluche wat natuurlijk heerlijk zacht zit. Ook is het pluche dekje afneembaar, zodat je..
Dit leuke hobbelschaap staat garant voor uren hobbel- en schommelplezier....
€ 66,95
Hobbelmuis roze - hobbeldier
De hobbelmuis roze is een ontzettend leuk hobbeldier. Hier wil elk kindje toch uren op hobbelen en schommelen. Wat zal de kleine al schommelend veel plezier beleven. De muis is voorzien van mooie kleuren en zachte bekleding, waardoor het hobbel- en schommel..
De hobbelmuis roze is een ontzettend leuk hobbeldier. Hier wil elk k...
€ 59,95
Hobbelpaard
Lekker galopperen is met dit houten hobbelpaard geen enkel probleem. Wat dit paard helemaal fantastisch maakt is dat bij het drukken op een oor geluiden klinken van hinniken en galopperen. Ook kan de bek van het paard bewegen. Daar gaat de kleine ruiter echt veel ple..
Lekker galopperen is met dit houten hobbelpaard geen enkel probleem. Wat ...
€ 76,99
Hobbelpaard "Benny"
Geweldig hobbelplezier brengt dit mooie hobbelpaard met zachte vacht in de kinderkamer! Stijgbeugels en een bekleed eindstuk aan het zadel zorgen voor een veilige zit, tijdens het drukken op de oren klinken gehinnik en hoefgeluiden. De kleine ruiters kunnen zel..
Geweldig hobbelplezier brengt dit mooie hobbelpaard met zachte vacht in d...
€ 79,94
Houten Activiteitenkubus Giulino
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aan zeven kanten voor de oefening van de motoriek, vorm- en kleurherkenning, alfabet, tellen en logica! Stevig massief hout en multiplex biedt aan 6 kanten en op het deksel een memoryspel, mot..
Dit is echt een fantastische houten activiteitenkubus. Spel en plezier aa...
€ 219,99
Houten Ark van Noach groot
Fantastische houten Ark  van Noach in glanzende kleuren gelakt. Het 'dek', het huis en het dak zijn afneembaar en zo kunnen de kinderhanden makkelijk de dieren uit de ark halen. De ark is ook voorzien van een ladder, zodat de dieren makkelijk uit en in de ark ..
Fantastische houten Ark  van Noach in glanzende kleuren gelakt. Het ...
€ 39,99
Houten autotrein
Deze leuke houten trein vervoert kleurrijke houten auto's onder het toeziend oog van een aantal houten poppetjes. Echt een leuke houten speelset, waar zowel jongens als meisjes urenlang speelplezier mee kunnen beleven...
Deze leuke houten trein vervoert kleurrijke houten auto's onder het toezi...
€ 16,50
Houten beauty case / houten make-up doos
Kleine meisjes kunnen helemaal opgaan in hun fantasie met deze Houten Beauty Case. De houten make-up doos is een leuke speelset met allerlei producten, waarmee de kleine prinsjes zich mooi kunnen maken.Ze kunnen zichzelf bewonderen in drie verschillende spiegels. Daa..
Kleine meisjes kunnen helemaal opgaan in hun fantasie met deze Houten Bea...
€ 59,95
Houten blokfluit in opbergkistje - 33 cm
De houten blokfluit heeft mooie pastelkleuren en zit in een mooi opbergdoosje. Zo kun je je blokfluit, na het fluiten netjes opruimen in de kast.De blokfluit heeft een lengte van 33 centimeter. ..
De houten blokfluit heeft mooie pastelkleuren en zit in een mooi opbergdo...
€ 6,95
Houten blokkenauto met gekleurde blokken
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in de laadbak en 3 in de neus van de blokkenauto. Krijg jij alle blokken weer in de auto, na het bouwen van je mooie torens? Afmeting blokken vrachtwagen: Breedte: 34 cmHoogte: 14 cmB..
Deze leuke houten blokkenauto heeft 17 gekleurde blokken, waarvan 14 in d...
€ 12,95
Houten blokkenpuzzel - Beer
Een dag in het leven van de kleine Bruno de Beer. De schattige houten blokkenpuzzel toont zes schattige motieven met de kleine beer. De blokpuzzel is een leuke uitdaging voor uw kind. Zoek de juiste kant van het blokje om het plaatje compleet te maken! De houten..
Een dag in het leven van de kleine Bruno de Beer. De schattige houten blo...
€ 7,25
Houten blokkenpuzzel - dierenplezier
Ga met de houten blokkenpuzzel dierenplezier op ontdekkingstocht met dolfijnen, muizen en andere dieren. Plezier verzekerd! Draai de blokken op de juiste manier om het juiste plaatje compleet te krijgen. De blokpuzzel heeft 15 blokken in een houten box...
Ga met de houten blokkenpuzzel dierenplezier op ontdekkingstocht met dolf...
€ 10,99
Houten Bouwpuzzel Robot
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manier in elkaar. De puzzel is uitgevoerd in vrolijke kleuren en met een leuk robotje erop. De puzzel stimuleert de motoriek, je kindje leert vormen te herkennen, te stapelen/bouwen en de blokken op ..
Haal deze houten bouwpuzzel uit elkaar en zet het weer op de juiste manie...
€ 6,90
Houten bouwtrein
De houten bouwtrein is dubbel zo leuk! Niet alleen kun je erg leuk met de trein rijden, je kunt ook nog eens urenlang bouwplezier beleven met de meegeleverde blokjes. Stapel de blokjes op de juiste plek op, zodat je trein weer compleet is. De houten trein is overwege..
De houten bouwtrein is dubbel zo leuk! Niet alleen kun je erg leuk met de...
€ 9,95
Houten brandweerwagen - 7-delig
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een voertuig, maar ook nog eens een geweldige puzzel en een uitdaging voor kids. De houten brandweerwagen bestaat uit 7 losse delen. De delen zijn gestapeld over drie pennen.Weet uw kleine de jui..
Deze mooie en kleurrijke  houten brandweerauto is niet alleen een vo...
€ 17,94
Houten broodrooster mini - rood
Dit schattige houten broodrooster staat geweldig in elke houten kinderkeuken. Laat uw kind zelf heerlijke houten geroosterde boterhammen maken. Het rode met witte stippen design maakt het helemaal af. Het speelgoed broodrooster wordt geleverd met twee houten pla..
Dit schattige houten broodrooster staat geweldig in elke houten kinderkeu...
€ 8,95
Houten broodrooster mini - roze
Dit schattige houten broodrooster staat geweldig in elke houten kinderkeuken. Laat uw kind zelf heerlijke houten geroosterde boterhammen maken. Het roze met witte stippen design maakt het helemaal af. Het speelgoed broodrooster wordt geleverd met twee houten pla..
Dit schattige houten broodrooster staat geweldig in elke houten kinderkeu...
€ 8,95
Houten Cakeset Im Toy
Deze houten cake speelgoedset van Im Toy is een ontzettend leuke aanvulling op een houten speelgoedkeuken, theeservies of gewoon om los mee te spelen. Laat uw kinderen heerlijk weg fantaseren en hun eigen theekransjes houden.Vanaf 18 maanden..
Deze houten cake speelgoedset van Im Toy is een ontzettend leuke aanvulli...
€ 9,95
Houten Containerwagen met blokken rood
Met deze mooie houten containerwagen met 22 blokken kan uw kind zich uren zoet houden. De container kan kiepen. Daarnaast kan de container vanaf de wagen op de grond worden gekanteld. De blokken zijn van naturel hout...
Met deze mooie houten containerwagen met 22 blokken kan uw kind zich uren...
€ 29,95
Houten domino boerderijdieren - 28-delig
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, waar je alles netjes in op kunt bergen. Zoek de juiste dieren bij elkaar! Domino stimuleert de ontwikkeling van uw kind en zorgt ook nog eens voor veel plezier. ..
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, wa...
€ 5,50
Houten domino vervoer - 28-delig
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, waar je alles netjes in op kunt bergen. Zoek de juiste voertuigen bij elkaar! Domino stimuleert de ontwikkeling van uw kind en zorgt ook nog eens voor veel plezier. ..
Dit houten dominospel is 28-delig en zit in een handig houten doosjes, wa...
€ 5,50
Houten Duwfiguur aap - duwstok
Dit aapje lust wel een banaantje zoals je ziet! De houten duwfiguur aap, is wel een erg vrolijk vriendje om mee op pad te gaan. Lekker samen wandelen, terwijl het aapje zijn banaantje oppeuzelt. Wat zal de kleine dreumes een hoop lol gaan beleven aan dit kl..
Dit aapje lust wel een banaantje zoals je ziet! De houten duwfiguur&...
€ 7,95
Houten Duwfiguur bij - duwstok
Een erg leuke houten duwfiguur bij. De vrolijke gele kleur en de blosjes op het gezicht  maakt deze bij helemaal af. Zo loopt de kleine dreumes wel met heel veel plezier.De totale lengte/hoogte van de houten duwstok bij is 60 cm...
Een erg leuke houten duwfiguur bij. De vrolijke gele kleur en de blo...
€ 7,95
Houten Duwfiguur eend - duwstok
De houten duwfiguur eend ziet er gezellig uit met zijn vrolijke kleuren en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Duw de eend voor je uit of trek de eend achter je aan!Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de..
De houten duwfiguur eend ziet er gezellig uit met zijn vrolijke...
€ 7,95
Houten Duwfiguur hond met ruiter - duwstok
Houten duwfiguur hond met ruiter. Zie de vrolijke ruiter op de rug van de hond zitten. Zo heb je niet een, maar twee vriendjes om samen mee op pad te gaan. Gezellig met zijn drieën lopen, dat staat garant voor een hoop plezier. De totale lengte/hoogte ..
Houten duwfiguur hond met ruiter. Zie de vrolijke ruiter op de ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur Kikker - duwstok
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een kikker. De kikker ziet er grappig uit en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwfiguur kikker is 60 cm...
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een kikker. De kikker ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur kip - duwstok
De houten duwfiguur kip ziet er gezellig uit met zijn vrolijke kleuren en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Duw de kip voor je uit of trek de kip achter je aan!Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de ho..
De houten duwfiguur kip ziet er gezellig uit met zijn vrolijke ...
€ 7,95
Houten Duwfiguur koe - duwstok
Wat een leuke koe! De houten duwfiguur koe, is met de houten kraaltjes aan de wielen wel een erg gezellig om mee op pad te gaan. Lekker samen wandelen, terwijl je de koe leuke geluidjes hoort maken. Wat zal de kleine dreumes een hoop lol gaan beleven aan di..
Wat een leuke koe! De houten duwfiguur koe, is met de houten kr...
€ 7,95
Houten Duwfiguur lieveheersbeestje - duwstok
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een lieveheersbeestje. Wat is ze is ze leuk en lief, dit lieveheersbeestje! Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwstok lieveheersbeestje is 60 cm...
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een lieveheersbeestje....
€ 7,95
Houten Duwfiguur meisje - duwstok
Een erg leuke houten duwfiguur meisje. De vrolijke kleuren en de gezellige lach op het gezicht zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij/zij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwstok meisje is 60 c..
Een erg leuke houten duwfiguur meisje. De vrolijke kleuren en de gez...
€ 7,95
Houten Duwfiguur piraat - duwstok
Een stoer en leuk houten duwfiguur in de vorm van een piraat. De piraat ziet er stoer uit en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Hier vermaakt hij zich voorlopig wel mee!De totale lengte/hoogte van de houten duwfiguur piraat is 60 cm...
Een stoer en leuk houten duwfiguur in de vorm van een piraat. De pir...
€ 7,95
Houten duwstok Clown - duwfiguur
De houten duwstok Clown is echt heel grappig. De clown heeft een gezellige rode haarbos en natuurlijk een te grote rode neus! En hoe harder je loopt en duwt met dit duwfiguur, hoe harder de grappige clown gaat trappen op de pedalen. De clown gaat dus voor heel wat gr..
De houten duwstok Clown is echt heel grappig. De clown heeft een gezellig...
€ 9,95
Houten duwstok hond - duwfiguur
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een hond. De hond bestaat uit bewegende delen en zorgt dus voor veel wandelplezier van de kleine dreumes. Met deze duwstok vermaakt de kleine zich voorlopig wel mee!..
Een geweldig leuke houten duwfiguur in de vorm van een hon...
€ 9,95
Houten Duwstok Papegaai
Deze schelle vogel beweegt bij het duwen de vleugels en schudt vrolijk met zijn staart. Lopen wordt nu wel heel erg leuk met dit vrolijke vriendje. De houten duwstok papegaai zorgt voor veel plezier. ..
Deze schelle vogel beweegt bij het duwen de vleugels en schudt vrolijk me...
€ 9,95
Houten duwwagen Beer - activiteitenwagen
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen er nog eens allerlei leuke en leerzame activiteiten gedaan worden. Al spelenderwijs leren, hoe leuk is dat! Leer lopen, kleuren indelen, vormen herkennen, klok kijken, cijfers leren, oefenen met ..
Wat een leuke houten duwwagen Beer is dit! Naast het leren lopen kunnen e...
€ 69,99
Houten elastiek geweer
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met de bijgeleverde kleurrijke elastiekjes.De lengte van het geweer is 31,5 cm..
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met...
€ 6,95
Houten elastiek geweer - 56 cm
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met de bijgeleverde kleurrijke elastiekjes.De lengte van het geweer is 56 cm..
Leuk houten geweer met elastiek. Probeer van afstand je doel te raken met...
€ 9,95
Houten espresso koffiezetapparaat
Met dit houten espresso koffiezetapparaat zet uw kind heerlijke kopjes koffie! Leuk ter aanvulling op uw houten speelgoedkeuken of uiteraard gewoon als los speelgoed. Het houten koffiezetapparaat is onderdeel van een hele serie houten keukenapparaten van het merk Men..
Met dit houten espresso koffiezetapparaat zet uw kind heerlijke kopjes ko...
€ 27,95
Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 234