Steigerhout

Steigerhout

In onze eigen werkplaats maken wij zelf prachtige steigerhouten meubelen voor jong en oud! Op deze pagina vindt u een aantal standaard meubelen uit ons assortiment. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u eigen wensen heeft. De steigerhoutenkasten zijn in verschillende variaties verkrijgbaar, bijvoorbeeld open of gesloten en zijn voor diverse doeleinden te gebruiken: als keukenkast, boekenkast, voorraadkast, decoratiekast (voor zowel thuis als bijvoorbeeld in een winkel), maar ook erg leuk te gebruiken als scheidingswand. Ook aan onze jongste klanten is gedacht. Voor hen hebben we de steigerhouten kinderkeuken (in diverse maten). Hoe leuk is dat! Ook hier zijn eigen formaten in overleg mogelijk. Zo zijn de houten kinderkeukens zowel geschikt voor thuisgebruik als voor op kinderdagverblijven of scholen.Kinderkeuken Steigerhout
Deze onwijs leuke handgemaakte kinderkeuken van steigerhout is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar staat ook nog eens heel leuk in uw woonkamer, speelkamer of kinderkamer.Uw kind kan met dit houten kinderkeukentje zijn of haar fantasie volledig de..
Deze onwijs leuke handgemaakte kinderkeuken van steigerhout is niet ...
€ 230,00
Kinderkeuken Steigerhout groot
De schitterende handgemaakte kinderkeuken van steigerhout is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar staat ook nog eens heel leuk in uw woonkamer, speelkamer of kinderkamer.Uw kind kan met dit steigerhouten kinderkeukentje zijn of haar ..
De schitterende handgemaakte kinderkeuken van steigerhout is ni...
€ 299,00
Kindersetje Steigerhout
Dit leuke Kindersetje, bestaat uit een steigerhouten kindertafel en twee steigerhouten kinderkrukken. Aan deze set kan de kleine urenlang plezier beleven met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Lekker knutselen, tekenen, gezellig een boekje lezen, sp..
Dit leuke Kindersetje, bestaat uit een steigerhouten kindertafel en twee ...
€ 149,00
Steigerhout Kast met achterwand
Deze mooie handgemaakte steigerhouten kast is zeer geschikt als voorraadkast, boekenkast of decoratiekast. De kast staat niet alleen erg leuk in uw woning, maar is ook leuk te gebruiken in bijvoorbeeld een winkel.De planken van deze kast zijn op verschillende hoogtes..
Deze mooie handgemaakte steigerhouten kast is zeer geschikt als voorraadk...
€ 199,00
Steigerhout Kast Open
Deze mooie handgemaakte steigerhouten kast is zeer geschikt als voorraadkast, keukenkast, boekenkast, decoratiekast of stellingkast. Of wat dacht u er van om deze kast als scheidingswand te gebruiken, zo maakt u uw ruimte wel heel s..
Deze mooie handgemaakte steigerhouten kast is zeer geschikt als...
€ 169,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5