Muziek en muziekinstrumenten

Muziek en muziekinstrumenten
Houten blokfluit in opbergkistje - 33 cm
De houten blokfluit heeft mooie pastelkleuren en zit in een mooi opbergdoosje. Zo kun je je blokfluit, na het fluiten netjes opruimen in de kast.De blokfluit heeft een lengte van 33 centimeter. ..
De houten blokfluit heeft mooie pastelkleuren en zit in een mooi opbergdo...
€ 6,95
Houten Gitaar Natural
Wat is er nu leuker dan lekker muziek maken! Muziek is voor jong en oud! Met deze houten gitaar in een naturelle kleur speel je de sterren van de hemel! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muziek!De gitaar heeft een lengte van 58 cm...
Wat is er nu leuker dan lekker muziek maken! Muziek is voor jong en oud! ...
€ 15,95
Houten Gitaar roze
Wat is er nu leuker dan lekker muziek maken! Muziek is voor jong en oud! Met deze houten gitaar in een gave roze kleur speel je de sterren van de hemel! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muziek!De gitaar heeft een lengte van 58 cm...
Wat is er nu leuker dan lekker muziek maken! Muziek is voor jong en oud! ...
€ 15,95
Houten muziekdoos - muis
Dit schattige houten muziekdoosje is van Muis en zijn vriendjes. Luister naar de gezellige klanken die deze vrolijke vriendjes voortbrengen...
Dit schattige houten muziekdoosje is van Muis en zijn vriendjes. Luister ...
€ 11,95
Houten Muziekdoos met dansende bijen
Dit Houten muziekdoosje klinkt niet alleen gezellig, maar ziet er ook nog eens gezellig en ontzettend vrolijk uit met deze twee leuke dansende bijen. Zodra de muziek begint te spelen, beginnen deze twee vrolijke bijen gezellig te dansen.Luister elke dag gezellig..
Dit Houten muziekdoosje klinkt niet alleen gezellig, maar ziet er ook nog...
€ 12,95
Houten Muziekdoos met dansende lieveheersbeestjes
Dit Houten muziekdoosje klinkt niet alleen gezellig, maar ziet er ook nog eens gezellig en ontzettend vrolijk uit met deze twee leuke dansende lieveheersbeestjes. Zodra de muziek begint te spelen, beginnen deze twee vrolijke lieveheersbeestjes gezellig te dansen..
Dit Houten muziekdoosje klinkt niet alleen gezellig, maar ziet er ook nog...
€ 12,95
Houten Tamboerijn blauw - 21 cm
Deze leuke houten tamboerijn in een leuke blauwe kleur zorgt voor gezellige geluiden in huis. Maak samen met uw kind de leukste muziek.De diameter van de tamboerijn is 21 cm. De tamboerijn is ook verkrijgbaar in de kleur groen. ..
Deze leuke houten tamboerijn in een leuke blauwe kleur zorgt voor gezelli...
€ 4,95
Houten Tamboerijn groen - 21 cm
Deze leuke houten tamboerijn heeft de vrolijke kleuren groen en geel en  zorgt voor gezellige geluiden in huis. Maak samen met uw kind de leukste muziek.De diameter van de tamboerijn is 21 cm. De tamboerijn is ook verkrijgbaar in de kleur blauw. ..
Deze leuke houten tamboerijn heeft de vrolijke kleuren groen en geel en&n...
€ 4,95
Houten trekfiguur met xylofoon - Beer
Dit houten trekfiguur met xylofoon Beer zorgt voor beresterke klanken in de kinderkamer. Terwijl je wandelt en hem voorttrekt met het touwtje, speelt de beer een vrolijke nooit op de xylofoon. Wandelend muziek maken is nog nooit zo leuk geweest. ..
Dit houten trekfiguur met xylofoon Beer zorgt voor beresterke klanken in ...
€ 16,49
Houten trekfiguur met xylofoon - lieveheersbeestje
Dit gezellige houten trekfiguur met xylofoon lieveheersbeestje heeft vrolijke kleuren. Loop met het lieveheersbeestje en hij slaat een leuk deuntje op de xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Gezellig wandelen met een vrolijke noot, dat is pas gezel..
Dit gezellige houten trekfiguur met xylofoon lieveheersbeestje ...
€ 9,95
Houten trekfiguur met xylofoon pinguïn
Dit leuke houten trekfiguur pinguïn is ook nog eens een xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Twee in 1 speel ik xylofoon, tevens leuk als trekfiguur.Martiaal: hout..
Dit leuke houten trekfiguur pinguïn is ook nog eens een xylofoon, zo...
€ 9,95
Houten trekfiguur met xylofoon pinokkio
Dit leuke houten trekfiguur pinokkio is ook nog eens een xylofoon, zo wordt muziek maken wel erg leuk. Twee in 1 speel ik xylofoon ,tevens leuk als trekfiguur.Martiaal: hout..
Dit leuke houten trekfiguur pinokkio is ook nog eens een xylofoon, zo wor...
€ 9,95
Houten trommel oranje - bij
Met deze houten trommel, trakteert uw kind op een heerlijk trommelconcert. Lekker ritmisch trommelen, met veel plezier. Dit speelgoed is ook nog eens goed voor de motoriek van uw kindje. De trommel ziet er erg leuk uit met zijn oranje en groene kleuren en de vro..
Met deze houten trommel, trakteert uw kind op een heerlijk trommelconcert...
€ 15,95
Houten trommel pastel kleuren
Uw kind wordt een ware drummer, met deze leuke houten trommel. Lekker ritmisch trommelen, met veel plezier. Dit speelgoed is ook nog eens goed voor de motoriek van uw kindje. De trommel ziet er erg leuk uit met de zachte pastel kleuren. Kortom dit trommeltj..
Uw kind wordt een ware drummer, met deze leuke houten trommel. Lekker rit...
€ 6,95
Houten trommel roze - rood
Met deze houten trommel, speelt uw kind de sterren van de hemel. Lekker ritmisch trommelen, met veel plezier. Dit speelgoed is ook nog eens goed voor de motoriek van uw kindje. Kortom dit trommeltje zorgt voor veel speel- en luisterplezier...
Met deze houten trommel, speelt uw kind de sterren van de hemel. Lekker r...
€ 15,95
Kinder Accordeon rood
Maak je eigen muziek op deze geweldige accordeon voor kinderen. Trek, duw en druk op de knoppen om de mooiste klanken eruit te krijgen. Deze kinder accordeon staat garant voor urenlang speelplezier en heel wat mooie muzieknoten!..
Maak je eigen muziek op deze geweldige accordeon voor kinderen. Trek, duw...
€ 25,90
Liedjesboek groot - hout
In dit houten liedjesboek staan leuke en vrolijke kinderliedjes. En een groot voordeel, dit stevige boekje kan de kleine niet snel kapot maken. De houten bladzijden staan vol met kleurrijke plaatjes en gezellige kinderliedjesteksten. ..
In dit houten liedjesboek staan leuke en vrolijke kinderliedjes. En een g...
€ 6,95
Metallofoon lieveheersbeestje rood
Hoe leuk is deze metallofoon in de vorm van een lieveheersbeestje. Met 8 gekleurde metalen tonen. Wie kan er op de metallofoon spelen? Uw kleintje leert spelenderwijs de wereld van muziek kennen. Ze leren tonen onderscheiden, ontwikkelen een ritmegevoel en maken voor..
Hoe leuk is deze metallofoon in de vorm van een lieveheersbeestje. Met 8 ...
€ 10,00
Metallofoon op wielen - lieveheersbeestje
Dit mooie 'lieveheersbeestje' geeft dubbel speelplezier. Neem het lieveheersbeestje overal met je mee voor jouw muzikale ontdekkingsreis. Maak de mooiste klanken met de 8 gekleurde tonen. Een metallofoon/xylofoon en trekfiguur in een!..
Dit mooie 'lieveheersbeestje' geeft dubbel speelplezier. Neem het lievehe...
€ 13,50
Muziekset tamboerijn en sambabal - bloemen
Een onwijs leuke houten muziekset, bestaande uit houten sambaballen en een houten tamboerijn. De set is beschilderd in fleurige kleuren met als thema lieveheersbeestjes. De set wordt geleverd in een bijpassend kistje.Deze muziekset zal voor uren speelplezier gaan zor..
Een onwijs leuke houten muziekset, bestaande uit houten sambaballen en ee...
€ 11,95
Muziekset tamboerijn en sambabal - lieveheersbeestje
Een onwijs leuke houten muziekset, bestaande uit houten sambaballen en een houten tamboerijn. De set is beschilderd in fleurige kleuren met als thema lieveheersbeestjes. De set wordt geleverd in een bijpassend kistje.Specificaties:Materiaal: houtBreedte: 16.3 cmHoogt..
Een onwijs leuke houten muziekset, bestaande uit houten sambaballen en ee...
€ 11,95
Speeluurwerk schaapje Lotta
Dit schattig schaapje heet Lotta. Zij speelt 's avonds voor het slapen gaan Goede avond, goede nacht. Trek aan het blaadje en de muziek klinkt vrolijk. Het schaapje eet langzamerhand het blaadje weer naar zich toe. Het speeluurwerk is op te hangen aan een blauw lintj..
Dit schattig schaapje heet Lotta. Zij speelt 's avonds voor het slapen ga...
€ 15,95
Weergeven 1 t/m 22 van in totaal 22